f y
_

Warning: Illegal string offset 'payoff' in /chroot/home/shiatsus/shiatsu-shintai.hu/html/wp-content/themes/delight/page.php on line 27

Saul Goodman


Warning: Illegal string offset 'subtitle' in /chroot/home/shiatsus/shiatsu-shintai.hu/html/wp-content/themes/delight/page.php on line 64

 Az  Egyesült Államokban él és dolgozik,  jelenleg a Shin Tai International iskola vezetője, melyet a 90’-es évek elején alapított. A legjelentősebb nyugati shiatsu iskolák egyikének, a Nemzetközi Shiatsu Iskolának (International School of Shiatsu) alapítója és hosszú ideig vezetője volt.  Szemináriumokat és tanártréningeket vezet az Egyesült Államokban, Olaszországban, Angliában, Ausztriában, Horvátországban, Németországban, Spanyol- országban, Portugáliában, Szlovéniában, Svájcban, és idén második alkalommal Magyarországon is.

Nemzetközi hírnevét mint Shiatsu oktató és keleti diagnoszta szerezte, az NSI és a Shin Tai rendszer megalkotásával és oktatásával, öregbítette. Nagy tehetséggel és érzékenységgel alkot új lehetőségeket és technikákat az emberi test fizikai és energetikai egyensúlyának megteremtésére.

Saul szenvedélyes kutató és Tanító. Úttörő, aki folyton újabb és újabb lehetőségek, utak, módszerek és rendszerek kidolgozásával mindig az élen halad. Hatalmas tudása az energiáról, a látható és nem látható dimenziókról a vele való tanulást valódi kalanddá és lelkesítő lehetőséggé avatják. Tapasztalata mindenki számára hatalmas tanulási, töltekezési és inspirációs lehetőséget jelent.

A testmunka területen alapműnek számító könyvei, a Book of Shiatsu, Siatsu Shin Tai és a Light Body Activation.


Hallgatói viszajelzések a 2011 tavaszi tanfolyamról:

 - Az egész kurzus alatt, egy nagyon stabil, kiegyensúlyozott, nagyfokú jelenlétet tapasztaltam. 

 

- Magával vitte a hallgatóságot az emberi lét sokdimenziós világába, oda ahol ő otthon van!! 

 

- A tanításainak három napja életem meghatározó élménye lett! 

 

- Nagyon felkészült volt és nagyon tudott minden rezgésváltozásra fiygelni. Bölcs és ”öreg” tanítónak tartom. Nagyon tisztelem a tudását és az alázatát. 

 

- Nyitotság, magas szintü tudás,kedvesség.  - Azt nyújtotta, amit vártam. Lényegre törő, egyenes és őszinte volt. Érezhetően meg akarta velünk osztani a tudását és ezt szívesen tette, tényleg akarja, hogy tudjuk azt, amit ő is.

 

- Csodálatos tanár, figyelt mindenkire, s a lelkét beleadta a tanításba. Nem akart erőltetni dolgokat, csak átadni akart. 

 

- Általa nagyon jól ismert, bejárt és működőképes világba hívott meg minket, és kívánságunk szerint vezetett benne. Elkötelezett vezető volt, mindenre kiterjedt a figyelme. Öröm volt vele utazni, és nagyon felszabadító élmény.

Warning: Illegal string offset 'payoff' in /chroot/home/shiatsus/shiatsu-shintai.hu/html/wp-content/themes/delight/comments.php on line 20