f y
_

Warning: Illegal string offset 'payoff' in /chroot/home/shiatsus/shiatsu-shintai.hu/html/wp-content/themes/delight/page.php on line 27

Központi Csatorna Fáziskezelés


Warning: Illegal string offset 'subtitle' in /chroot/home/shiatsus/shiatsu-shintai.hu/html/wp-content/themes/delight/page.php on line 64
Shin Tai haladó kurzus  

 

Időpont: 2013. augusztus 22-27 naponta 10-18h-ig.  Helyszín: Budapest

 

A tanfolyamot vezeti: Liz Arundel a glasgow-i shiatsu iskola vezető tanára, shin tai tanár és terapeuta,  asszisztense Kindy Kaur shiatsu shin tai tanár és terapeuta lesz.

 

Mi a Központi csatorna?

 

A testben a koponya-gerinc-keresztcsont területe, az összes kapcsolódó struktúrával, idegrendszeri, energetikai és információs hálózattal. Ide tarozik a gerinc, izomzatával, ízületeivel, a központi és vegetatív idegrendszer a gerincből kilépő idegekkel, a cranio-sacralis rendszer, a csakrák rendszere. Láthatjuk, hogy a teljes fizikai, idegi, energetikai-informatikai vezérlés innen történik.

 

A módszerről:

 

A kurzus során egy egészen új megközelítést tanulunk a test mély ellazítására és regenerálására. A központi csatornával való munka finom érzékelésen és pontos diagnózison alapuló, könnyed érintéssel adott kezelés sorozat. Új távlattal és mélységgel gazdagítja kezeléseinket, ezzel egy időben rendkívüli módon megnöveli kezeléseink hatékonyságát.  Partnereinket addig el nem ért mély szinten tudjuk oldani, és rendszerüket élővé tenni.

 A módszer minden testmunka rendszerbe könnyedén integrálható. Saul Goodman alaposságát és mély elkötelezettségét dicséri, hogy a tanfolyam felépítése és az átadás módja garantálja, hogy 6 napos kurzus végén a módszer megbízhatóan a kezünkben lesz!

A módszer átadásán túl a tanfolyam célja a gyakorló terapeuták érzékelési képességének és hatékonyságának fejlesztése és átalakítása. Erre külön érzékelési gyakorlatokat tanít, melyek hatására érzékelésük finomodik és pontosabbá válik.

 

 

A tanfolyam tematikája (Saul Goodman leírása nyomán)

 

A kurzus a Kormányzó vezeték mentén a mély pólyákban (dura) megrekedt és fogva tartott stressz mintákat tanítja meg felismerni/kiértékelni és felszabadítani. Finom technikákkal dolgozik. Az elméleti rész rávilágít arra, hogy az idők során mélyen beépült és elraktározódott különféle stressz minták, hogyan tartják az Életerőt számunkra elérhetetlen formában fogva. Továbbá bemutatja, hogy milyen szerepet játszik testünk állapota az érzelmi, fiziológiai és életvezetési diszfunkciókban.  A stressz minták kioldásakor az életerő helyreáll, és visszaáramlik a test és elme jelen idejű szükségleteibe.

 

A mély stressz minták kioldása rengeteg fizikai problémát korrigál és helyreállít, ezzel egy időben növekszik az érzelmi, mentális és spirituális rugalmasságunk.

 

A stressz mintákról

 

A stressz minta/lenyomat a testben fogva tartja az összes érzékszervi és rezgési információt arról az eseményről, ami okozta.  Ennek érdekében a test az Életerőt egy lágyszövet memória mátrixba zárja/raktározza.  A memória mátrix úgy működik, mint egy információs hálózat, ami a jelen idő érzékelését torzítva szűri. Ha az életerő a múltbeli emléklenyomat információjaként ott ragad, többé nem áll rendelkezésre a jelen, a valós időben való cselekvésre.

 

Technikák
 • a különféle stressz minták kezelése „finom-érintés” (non-force) technikával
 • rövid láb korrekció
 • a rezonancia három fázisának helyreállítása
 • az Atlasz és Axis csigolyák finom mozgásának visszaállítása
 • a proprioceptív szuggesztiók terápiás alkalmazása
 • egy megbízható lineáris kezelési modell kialakítása
Elmélet
 • „az elveszett én” visszaszerzésének folyamata az Életerő visszanyerése/gyógyulása által
 • a jelen időbe való visszatérés fázisai
 • hogyan veszítjük el az Életerőt a stresszhelyzetek során
 • kritikus-pont elmélet: a legnagyszerűbb eredmény elérése a legkisebb erőfeszítéssel
Diagnosztikus eszközök
 • sugárzás érzékelése
 • kritikus pont kitapintása
 • a rezonancia három fázisa
 • holografikus kép projekció

 

 

Jelentkezni a Jelentkezési lap kitöltésével lehet. (katt rá!)

 

 

 

 

Warning: Illegal string offset 'payoff' in /chroot/home/shiatsus/shiatsu-shintai.hu/html/wp-content/themes/delight/comments.php on line 20